Obisk sejma Makerfaire Ljubljana

Po končanem tekmovanjju smo si ogledali še Mini Maker Faire Ljubljana. Bilo je zanimivo in poučno. Kar težko je bilo oditi domov.

 

Maker Faire je svetovno največji ‘Show and Tell’ dogodek, ki združuje raznovrstne ‘Maker-je’, izumitelje, ustvarjalce, umetnike, znanstvenike in tehnološke zanesenjake. Namen tega dogodka je prebujanje raziskovanja, spodbujanje radovednosti, zvedavosti, odkrivanja ter prostega pretoka idej, znanja in izkušenj.

Dogodek je konglomerat znanstvenega, obrtniškega, podjetniškega in izobraževalnega delovanja, ki s povezovanjem vseh teh in še nekaterih drugih sfer bivanja in dela družbe, ponuja zanimivo raziskovanje vsakomur, ki ima željo po novih odkritjih. Zato vabljeni, da se pridružite na Mini Maker Faire Ljubljana kot Maker, kot radovednež ali radovednica!

Na prireditvi je sodeloval tudi bivši učenec OŠ Grm, dijak SEŠTG Novo mesto in sedanji študent Gal Pavlin (na prvi fotografiji z avtonomnim robotom TAFR).

Email this to someoneBuffer this pageShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja